Бизнес решения от NetSurf

Минаваме заедно право през бурята,
докато другите се крият от нея
Минаваме заедно право през бурята, докато другите се крият от нея


„Винаги правим само пионерски неща, защото единствено така можем да пробием при големите играчи на пазара. Бяхме първите и така имахме свободата да грешим и да творим едновременно.“

Цветомир Цветков,
основател на NetSurf пред сп. „Форбс“

Цветомир Цветков

Искаме като на игра да
покоряваме невъзможното

Искаме като на игра да покоряваме невъзможното


Създадохме NetSurf, водени от детското влечение към неизвестното и от генетично заложения у нас, хората от Северозапада, стремеж да оборваме постоянното натякване от скептиците, че нещо е невъзможно. Започнахме като на игра преди тези вече над 20 години, а днес играта стана сериозна: от 20 клиенти до над 20 000, от dial-up до GPON интернет. Гордеем се, че тръгнахме от най-изостаналия регион в Европейския съюз, а с пътя и постиженията си сме главната причина сега той да е пример за целия свят като скорост и проникване на интернет.

Снимка от създаването на NetSurf

Защото пионерството е нашата кръв и знаем едно: вторият е просто първият сред губещите, а ние мразим да губим. Затова и бяхме сред първите доставчици в страната, изградили LAN-мрежи и после подземни мрежи с оптични кабели, затова и опровергахме всички и изградихме буквално на гръб над 100-километрова безжична мрежа през Петрохан в снегове и бури. Чувството да стъпим на връх Ком и да напишем в mIRC, че чатим от там, за нас бе все едно да сме Нийл Армстронг във връзка от Луната с НАСА през 1969 година.

Снимка от създаването на NetSurf

Жаждата да постигнем и дадем най-добрата, най-коректната и най-личната услуга ни даде и дава сили да устояваме на натиска на пазара и да не предаваме нито себе си, нито своите клиенти. Ето защо направихме услугата достъпна с предлагане на неограничен достъп до интернет и безплатно свързване до дома и офиса, много преди всички останали. Клиентът е част от семейството ни, а за семейството сме насреща във всяка секунда от денонощието и във всеки ден от седмицата. Създаваме условия за просперитет на нашия регион. Градим най-добрата мрежа, от най-добрите за най-добрите хора.

Снимка от създаването на NetSurf

Всеки клиент е наш човек


Нашият екип
❤️

Индивидуален подход

В бизнеса за нас всичко е лично. Всеки клиент, включително корпоративният, получава индивидуално отношение и обслужване. Връзката ни с клиентите е неразривна като интернет връзката ни.

🗒️

Без скрити капани в договорите

Не ловим клиенти с паякови мрежи. Не вдигаме цените при още действащ договор и не го удължаваме автоматично при изтичането му. Вярваме, че прекараното заедно време ще бъде причина отново да ни се довериш. Влизаме ти в положение, когато трябва.

Гъвкави условия за ползване на услугата

С нас имаш свободата да си спреш услугите за определено време и да не ги плащаш в периода, ако си надалеч на ваканция или по работа. Не оставаш на сухо с опцията „+1 ден“. Възползваш се от програмите „Лоялност“ и „Индивидуалност“, от промоциите с предплащане.

📞

Денонощен отклик и 24-часов срок за решаване на проблеми

Другите доставчици може и да се крият и протакат с дни и дори седмици, но ние ти отговаряме на мига и проблемът ти е история в рамките на същото денонощие. Ако не успеем, те компенсираме справедливо.

🌟

Удобства без брой

Ползваш оптичен интернет и цифрова телевизия от изцяло контролираната от нас подземна мрежа само по един кабел, на една каса, с по-добри пакетни цени. Няма вече чинии и кабелища, които да загрозяват и смаляват пространството в дома и офиса ти.

Нашите козове в ръкава


Непрекъсваем и светкавичен GPON интернет

С най-съвременната GPON технология вече нямаш основание за притеснение от прекъсване на услугите и повреда на любимите ти джаджи. Вдигаме скорости над 300 Mbit/s, които стават реални и възможни с новия ни 5GHz рутер.

Интерактивна цифрова телевизия

С нас си програмен директор на любимата си телевизия с връщане, пауза, запис и архив на съдържанието, с напомняне, подреждане на канали, дублажи на различни езици, субтитри, електрона програма и още куп благини.

Цялостни решения за бизнеса

Доказано добри сме в предоставянето на цялостни комуникационни решения, което включва: консултиране, проектиране и изграждане на вътрешни мрежи, както и осигуряване на оборудване, софтуер и интеграция с външни системи.

Мобилно приложение

С NetSurf Play можеш да гледаш мобилна телевизия навсякъде, да проверяваш всичко в своя профил при нас и да си плащаш сметката само с един „цък”.

Поглед към бъдещето със Smart Home & Smart Security

Съвсем скоро домът и офисът ти ще бъдат по-умни, по-сигурни и по-пестеливи, когато въведем новата ни услуга с помощта на изкуствен интелект.

Хей, а вече можеше да си се
уверил колко сме добри!

Към пакетите