Непрекъсваема GPON връзка.
Интернет с космическа скорост!

Какво отказваш повече
да търпиш?Не можеш да изгледаш нормално и един мач или филм на онлайн стрийм? Нито да си свършиш като хората работата в офиса или вкъщи? Пропускаш така чаканата възможност да се видиш и чуеш във видеочат с близък човек? Насича ти онлайн играта и ти се бавят YouTube клипчетата и зареждането на Facebook feed-а? Е, предлаганата от нас GPON технология от най-ново поколение решава всички гореизброени проблеми. Този високоскоростен и непрекъсваем GPON оптичен интернет ще ти осигури невиждана досега плавност и сигурност в забавлението или труда онлайн.

С GPON интернет спираш да следиш трепетно прогнозата за времето. Връзката ти ще я бъде, стига само да имаш лаптоп, таблет или друго устройство с независим източник на електрозахранване. Бурите и номерата на енергото не вървят при тази ултранова технология: GPON. Тя работи с оптичен кабел без ток, сигналът е лъч светлина и няма активни устройства (суичове) между абоната и доставчика.

С GPON свързаност казваме „стоп“ на рязко спадащата скорост на твоя интернет в пиковите часове и в гъсто населени жилищни зони. Гаранция за постоянната бързина на връзката е полагането на оптичен кабел директно в дома или офиса ти - Fiber to the Home (FTTH). Това елиминира риска от възможно прикачване на линията ти от външни лица, както често става при телефонния и телевизионния кабел.

Заложиш ли на GPON оборудване, ти се спестява това „удоволствие“. Само с един тънък кабел тя докарва до жилището или офиса ти оптичен интернет и HD интерактивна цифрова телевизия. Да не говорим, че като бонус може да добавиш още ползотворни услуги. Сред тях са например видеонаблюдение, сигурност и противопожарна охрана. Просто несравним по удобство на ползване, а отгоре на това и по универсалност, домашен интернет и телевизия.

Вече можеш да си отдъхнеш спокойно. Свръхмодерната технология GPON използва криптиране на данните, за да бъдат предпазени те от подслушване. Ако искаш специалните служби, мултинационалните корпорации или обикновените хакери по-трудно да извличат полезна (за тях) информация за теб, това е твоето решение.

GPON е вече тук да те спаси
от всяка беда


“Кефът цена няма”– БГ мантра, която важи с пълна сила и в света на технологиите. Затова и GPON е вече тук да те облекчи от всяка грижа по отношение на интернет и телевизия. Какво по-голямо удоволствие от това да гледаш 4K клипчета в YouTube, а хлапето ти да цъка Fortnite без лаг! Е, на ADSL например как ще стане това? Ако пък навън е страшна буря, оставаш без сигнал за няколко дни, гарантирано.

скорост

За многократно по-висока скорост и стабилност на връзката

Най-новото поколение технология GPON позволява предаване на данни със скорост до 2500 Mbit/s в определени условия. Това многократно надхвърля всички предлагани досега интернет скорости и от LAN, и от ADSL, и особено от DOCSIS мрежите. Специално изтеглянето на данни от интернет чрез GPON е около 100 пъти по-бързо от максимално възможното в ADSL.

скорост

За неповлияни от метеорологичните условия и енергото ТВ и интернет

За мълниите са лесна мишена висящите на открито по блокове, стълбове и дървета кабели на LAN, ADSL интернет доставчици и сателитни чинии. С GPON оптичен интернет обаче връзката ти е непоклатима, а ТВ сигналът е безупречен. Влакнестият кабел без ток и липсата на активни устройства (суичове) осигуряват това безценно предимство на оптичната технология от най-ново поколение. Така че при обилен снеговалеж снежинките вече няма да се пренасят от вън на екрана на телевизора ти.

скорост

За независеща от активността на трафика интернет скорост

Постоянна бързина и неповлияване от електромагнитни смущения – това са характеристиките на GPON интернет, доставен директно до теб с оптичен кабел. Оптичните линии се превръщат в пълен хегемон, измествайки „медните“ комуникационни линии като ADSL. При телефонните пък всеки теч или неизправност води до шум, оттам до срив на твоите телевизия и интернет. Освен това крайната скорост намалява с всяко отдалечаване от централата. Е, вече не.

скорост и стабилност

За доставка на интернет, телевизия, телефон и още куп услуги само по един кабел

GPON мрежа единствена докарва до твоята сграда само с един кабел оптичен интернет, HD интерактивна цифрова телевизия, телефон и още услуги. В това отношение е безспорен фаворит пред LAN, ADSL и DOCSIS технологиите.

скорост и стабилност

За много по-голяма сигурност на данните чрез криптиран сигнал

При LAN-мрежите всички треперехме за своята интернет сигурност и защитеност. Там споделените файлове са разпръснати из цялата мрежа и нейното администриране е тежка задача. При GPON се използва криптиране на данните, за да бъдат предпазени те от хакване. Така става много трудно нежелани субекти да прихванат ценна за теб информация.

ТехнологияМакс. скоростСигурностНепрекъсваемост
GPON2500 Mbit/sвисокаGPON signal
LAN500-600 Mbit/sсреднаLAN signal
DOCSIS 2.040 Mbit/sвисокаDOCSIS 2.0 signal
ADSL24 Mbit/sнискаADSL signal
Wireless50-80 Mbit/sнискаwireless signal
GPRS (3G/4G)7.2/300 Mbit/sсреднаGPRS signal

Хей, а вече можеше да си се
уверил колко сме добри!

Към пакетите

Как работи GPON


Докато гореспоменатите технологии работят или по мед, или по въздух, технологията GPON работи изцяло със светлина. Сигналът (лъчът светлина) тръгва от нашия офис и пристига до твоето ONT (оптичен GPON рутер, а не архаичното GPON модем, както някои още го наричат). Този начин на свързване се нарича Fiber to the Home (FTTH). На този лъч не са му необходими активни устройства, тип усилватели (switch-ове), нито плеяда от ел. захранвания по трасето. При LAN-а или DOCSIS-а и при най-малкото премигване на тока много често активните устройства забиват. И не само.

След като приеме GPON сигнала, ONT-то го разкодира в ТВ и LAN/Wi-Fi сигнал. Телевизионният сигнал се подава към твоите ТВ приемници, докато LAN/Wi-Fi сигналът се предава до твоите интернет устройства.

По този начин се гради ефикасно работеща GPON мрежа. И NetSurf ти предлага цялото нужно GPON оборудване, за да се радваш на всички нейни преимущества пред конкурентните технологии.

Какво ти предлагаме с GPON


Технология от бъдещето за твоето настояще – този свръхнов GPON шампион ти предлагаме, за да имаш светкавичен и непрекъсваем оптичен интернет за дома или офиса. За забавление или по работа, вече ще можеш да правиш онлайн всичко, без да се тревожиш за саботажи от времето или енергото. И то при денонощна връзка с нас.

Ето какво получаваш с GPON пакетите на NetSurf:

  • Непрекъсваем интернет по всяко време и във всякакво време, за да не пропускаш нито една home office оперативка, а хлапето да цъка League of Legends без лаг

  • Свръхзвукови скорости без конкуренция до реално достижими 300 Mbit/s, за да се зареждат Facebook feed-ът и видеоклипове за части от секундата

  • Безплатен 5GHz Wi-Fi GPON рутер (ONT) за още повече бързина, стабилност и обхват на връзката*
    *получава го за срока на договора си всеки клиент на GPON свързаност, избрал пакет със скорост на интернет 175 Mbit/s или по-висока

  • Безопасност на връзката, за да се чувстваш по-сигурен с твоето онлайн банкиране и онлайн плащания

  • Качествени HD канали и 5 дни назад Timeshift, за да не изпускаш нищо интересно по телевизията

  • Възможност за избор между едногодишни и двугодишни договори, и то без скрити клаузи

  • Възможност за избор между три готови пакета и съставяне на твой според собствените ти нужди и изисквания

Хей, а вече можеше да си се
уверил колко сме добри!

Към пакетите